Chestionare Auto

Click here to edit subtitle

Blog

Chestionare auto online si ajutorul pentru examen

Posted by [email protected] on May 18, 2015 at 2:45 AM

Una dintre problemele cele mai mari ale candidatilor pentru permisul de conducere este proba teoretica. Cu intrebarile si raspunsurile atat de asemenatoare si timpul care apare ca se scurge pe ecran stresul poate fi unul destul de mare. Se pare insa ca in ultima vreme rata de promovabilitate este din nou in crestere dupa schimbarea modalitatii de testare, iar acest lucru se datoreaza in primul rand aparitiei chestionarelor auto online.


Intrucat este foarte important pentru candidati sa se familiarizeze cu formatul chestionarelor DRPCIV, solutia scolilor de soferi este sa includa in programa cursurilor de legislatie ore pentru rezolvarea de teste auto online. In acest mod cursantii se obisnuiesc cu formatul examenului si sunt mult mai bine pregatiti, avand o idee clara despre ce ii asteapta. In unele cazuri scolile de soferi acorda candidatilor statutul de absolvent al cursurilor de legislatie rutiera doar dupa ce acestia reusesc sa promoveze de cateva ori la rand un examen simulat.

Cresterea ratei de promovabilitate s-a inregistrat in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, demersurile scolilor de soferi si cele pe cont propriu pentru familiarizarea cu modalitatea de examinare teoretica dovedindu-se a fi foarte eficiente. In plus, cei mai multi dintre candidatii care reusesc sa treaca de proba o fac din prima.

Pe langa faptul ca lucrul cu astfel de chestionare online categoria a, b, c, d, e acorda candidatului avantajul exercitiului pe acelasi format ca la examen, acesta reprezinta si un mod de a retine mai usor indicatoarele rutiere si alte informatii.

In momentul actual, pentru a promova examenul teoretic este necesara obtinerea unui scor de cel putin 22 din 26 la rezolvarea chestionarului auto, intr-un timp mai mic de 30 de minute.Mai multe pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Permis_de_conducere

Limita de timp reprezinta o modalitate de a testa capacitatea viitorilor soferi de a raspunde corect in situatii de criza, o capacitate vitala la volan.

Chestionarele online reprezinta o simulare foarte precisa a examenului, cuprinzand atat limita de timp si acoperind si tematica. Prin intermediul exercitiului repetat raspunsurile se retin mult mai usor. Intrebarile pot avea intre unul si trei raspunsuri corecte, de multe ori acestea semanand intre ele pentru a creste gradul de dificultate.Gasiti aici articolul sursa.

Asadar, importanta rezolvarii de chestionare auto online este recunoscuta de catre specialistii in legislatie, introducerea acestora in pregatirea pentru examenul teoretic avand rezultate cuantificabile. Schimbarea modalitatii de testare nu ar trebui sa mai reprezinte o piedica, ci mai degraba un ajutor in procesul de pregatire.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments