Chestionare Auto

Click here to edit subtitle

Blog


view:  full / summary

Sfaturi de incredere pentru soferii de toate tipurile

Posted by [email protected] on May 20, 2015 at 11:35 AM Comments comments (0)

Obtinerea permisului de conducere reprezinta un eveniment care marcheaza independenta, fiind unul dintre primele examene date. Daca satisfactia de la sfarsit este mare, acelasi lucru se poate spune si despre emotiile de la examen si apoi din cadrul primelor drumuri pe cont propriu.


 

Trecand pe rand prin etape, in prima faza este important sa te concentrezi pent...

Read Full Post »

Chestionare auto online si ajutorul pentru examen

Posted by [email protected] on May 18, 2015 at 2:45 AM Comments comments (0)

Una dintre problemele cele mai mari ale candidatilor pentru permisul de conducere este proba teoretica. Cu intrebarile si raspunsurile atat de asemenatoare si timpul care apare ca se scurge pe ecran stresul poate fi unul destul de mare. Se pare insa ca in ultima vreme rata de promovabilitate este din nou in crestere dupa schimbarea modalitatii de testare, iar acest lucru se datoreaza in primul rand aparitiei chestionarelor auto online.

Read Full Post »

O noua modalitate de testare si chestionare auto noi

Posted by [email protected] on May 16, 2015 at 12:05 AM Comments comments (0)

Examenul de obtinere a permisului de conducere si-a modificat in 2014 formatul, proba teoretica devenind complet informatizata. Modificarea formatului a atras dupa sine o scadere a ratei de promovabilitate, care a ajuns de la 50% la 38%, acest lucru datorandu-se faptului ca multi dintre candidati nu stiau sa utilizeze un computer. In acelasi timp, intrebarile din chestionarele auto au fost modificate, astfel incat sa poata avea intre unul si trei raspunsuri corecte. Au fost scoase intrebarile...

Read Full Post »

Ziarele online care promoveaza chestionare auto

Posted by [email protected] on May 13, 2015 at 4:20 PM Comments comments (0)

Atunci cand te pregatesti pentru examenul auto este important sa o faci asa cum trebuie, astfel incat sa ai sanse maxime de promovare. Proba teoretica reprezinta primul pas spre obtinerea permisului de conducere, asa ca este foarte important sa fii familiarizat cu ceea ce urmeaza sa se intample.

 

Odata cu introducerea sistemului informatic de testare si a formatului nou pentru ches...

Read Full Post »

Site-uri care afiseaza cele mai grele chestionare auto

Posted by [email protected] on May 11, 2015 at 9:15 AM Comments comments (0)

Proba teoretica a examenului de obtinere a permisului de conducere pune probleme destul de mari candidatilor, lucru ce a atras atentia presei online. Atat ziare specializate pe auto, cat si ziare de tiraj larg au publicat mai multe articole legate de examenul teoretic. Acest lucru se datoreaza si faptului ca odata cu schimbarea Codului Rutier au aparut multe situatii in care soferii se aflau in ilegalitate fara sa stie. Intrebarea care pare sa predomine in presa este daca soferii care au obti...

Read Full Post »

Stiri bomba despre soferi si permisul de conducere

Posted by [email protected] on May 7, 2015 at 8:00 PM Comments comments (0)

Obtinerea permisului de conducere reprezinta o adevarata provocare pentru soferi aspiranti de toate varstele. Mii de tineri care au implinit varsta de 18 ani si adulti care au nevoie de permis de conducere la locul de munca sau vor sa isi cumpere o masina trec lunar prin sectiile de testare.
Ai fi surprins ...

Read Full Post »

Chestionarele auto online si examenul teoretic

Posted by [email protected] on May 7, 2015 at 8:00 PM Comments comments (0)

Odata cu trecerea examenului auto teoretic pe computer, punctele necesare pentru a promova par sa fie mult mai greu de obtinut decat inainte, numarul celor care reusesc sa realizeze acest lucru scazand de la 50% la 38%.


 

Desi pentru multi folosirea unui computer nu reprezinta o problema, exista insa un numar mare de persoane care se lovesc de aceas...

Read Full Post »

Rss_feed