Chestionare Auto

Click here to edit subtitle

Blog

Ziarele online care promoveaza chestionare auto

Posted by [email protected] on May 13, 2015 at 4:20 PM

Atunci cand te pregatesti pentru examenul auto este important sa o faci asa cum trebuie, astfel incat sa ai sanse maxime de promovare. Proba teoretica reprezinta primul pas spre obtinerea permisului de conducere, asa ca este foarte important sa fii familiarizat cu ceea ce urmeaza sa se intample.

 

Odata cu introducerea sistemului informatic de testare si a formatului nou pentru chestionarele DRPCIV, atentia tuturor ziarelor si site-urilor s-a indreptat asupra posibilitatilor de exersare a acestora.

 

Variante de chestionare auto online pentru toate gusturile

 

Adevarul si Gandul sunt doar cateva dintre ziarele online care promoveaza chestionarele online. Variantele propuse de acestia sunt multiple, printre ele numarandu-se atat site-uri oficiale, cat si platforme si comunitati.

 

In momentul actual sunt disponibile pe internet chestionare DRPCIV categoria a, b, c, d, e, asa ca indiferent de vehiculul pe care urmeaza sa il conduci poti gasi o varianta de a exersa in formatul examenului.

 

Poate cel mai simplu si mai la indemana portal este chiar cel DRPCIV (drpciv.ro). Chestionarele auto de aici sunt chiar cele de la examen, asa ca poti exersa direct pe ele. Aici vei gasi in plus legislatia in vigoare, informatii despre taxele pentru examen etc.

 

Daca te ajuta mai mult sa lucrezi chestionare grupate pe nivele de dificultate, platforma chestionareauto.net ti se va parea mai atractiva. Vei gasi aici chestionare cu grad de dificultate usor, mediu sau greu, grupate pe diverse teme incluse si in examenul teoretic.

 

O alta platforma este chestionare.auto.ro. Aceasta functioneaza ca o comunitate, avand o structura care include recomandari de scoli de soferi, recenzii pentru acestea, sfaturi pentru obtinerea permisului si mai ales teste auto online. Spre deosebire de chestionarele DRPCIV, acestea sunt impartite pe categorii si ofera la sfarsit raspunsurile corecte. Categoriile acopera toata tematica de examen. Alte platforme asemanatoare sunt e-drpciv.ro, i-drpciv.ro sau drpciv.info.ro

 

pdc.ro este o platforma pe care vei gasi chestionare grupate in functie de categoria de permis. Este interesant faptul ca platforma s-a gandit si la o categorie de soferi mai neglijata, respectiv a celor care au permisele anulate si trebuie sa dea din nou examenul. Utilizatorii pot intra pe forum in discutie cu alte persoane aflate in aceeasi situatie.

 

Daca esti genul care invata mai usor urmarind videoclipuri, pe chestionare3d-drpciv.ro vei gasi explicatii audio-video pentru testele auto online.Citeste mai multe informatii pe http://adevarul.ro/news/societate/chestionare-auto-online-2015-cele-mai-utile-portaluri-cuteste-explicate-candidatii-soferie-1_54b7eeca448e03c0fda0c981/index.html

 

O propunere interesanta este cea de la streetviewtest.ro. Aceasta are la baza Google Street View si propune intrebari din situatii reale aparute pe strazile cu care candidatii sunt familiarizati si pe care urmeaza sa circule. Platforma reprezinta un exercitiu bun si pentru proba practica. Dezvoltatorii au depus chiar si o cerere pentru folosirea acesteia in cadrul probei teoretice a examenului.Mai multe pe http://www.gandul.info/auto/noi-teste-auto-pentru-viitorii-soferi-romani-14108309

 

Intrucat ne aflam in etapa smartphone, era de asteptat sa apara si aplicatii pentru chestionare auto si pregatirea pentru examen. O astfel de aplicatie este si Chestionare Auto, disponibila in App Store. Aplicatia include o serie de chestionare, printre care si unele chestionare DRPCIV. Poti exersa astfel nu doar atunci cand te afli acasa, ci oricand ai la dispozitie cateva minute peste zi.Sursa: https://www.idevice.ro/2014/10/11/chestionare-auto-iphone-aplicatie/

 

Asadar, in momentul actual posibilitatile de exersare pentru examenul teoretic sunt foarte numeroase, existand o solutie pentru orice preferinta.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments